PC Engines APU 1D

PC Engines APU 1D

PC Engines APU 1D është një kompjuter njëskedësh me 3 porta ethernet Gigabit, një AMD APU të fuqishëm dhe <em>firmware</em> nga Coreboot. Pamjet FreedomBox të montuara për makina AMD64 janë testuar të punojnë mirë për të.

Se si të ndërtoni FreedomBox-in tuaj, duke e shkarkuar dhe ujdisur në këtë <em>hardware</em>, shihni udhëzimet .

I qëndrueshëm

Më e reja e hedhjeve në qarkullim gjatë dy vjetësh, përfiton përditësime me ndreqje të sigurisë dhe disa veçori të reja (sjellë prej platformash të tjera)

Testim

Hedhje në qarkullim “rolling”, me krejt veçoritë më të reja

Shihni më tepër mundësi shkarkimesh.