QEMU/KVM amd64

QEMU/KVM amd64

Ka të gatshme pamje FreedomBox të paramontuara për QEMU/KVM në formatin e vet QEMU-t për kartela pamjesh, qcow2. Përdorimi i një makine virtuale ju lejon të xhironi FreedomBox në një makinë pa u dashur të fshihet OS-i ekzistues në të.

I qëndrueshëm

Më e reja e hedhjeve në qarkullim gjatë dy vjetësh, përfiton përditësime me ndreqje të sigurisë dhe disa veçori të reja (sjellë prej platformash të tjera)

Testim

Hedhje në qarkullim “rolling”, me krejt veçoritë më të reja

Shihni më tepër mundësi shkarkimesh.