VirtualBox për amd64

VirtualBox për amd64

Ka të gatshme pamje FreedomBox të paramontuara për VirtualBox në formatin e vet VirtualBox-it për kartela pamjesh, VDI. Përdorimi i një makine virtuale ju lejon të xhironi FreedomBox në çfarëdo OS-i që mbulohet nga VirtualBox (Windows, Linux, Macintosh, dhe Solaris).

Se si të ndërtoni FreedomBox-in tuaj, duke e shkarkuar dhe ujdisur në këtë <em>hardware</em>, shihni udhëzimet .

I qëndrueshëm

Më e reja e hedhjeve në qarkullim gjatë dy vjetësh, përfiton përditësime me ndreqje të sigurisë dhe disa veçori të reja (sjellë prej platformash të tjera)

Testim

Hedhje në qarkullim “rolling”, me krejt veçoritë më të reja

Shihni më tepër mundësi shkarkimesh.